Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Fízlácký píárko, nic jinýho.

2 0
možnosti
LS

To gesto policie?, nebo jen dvou policistů?, je příkladné, ale mnohem více bych uvítal, kdyby za Davídkem přišel mnohem a mnohem dříve například býbalý ministr Heger s bývalým ředitelem VZP Horákem a pustili oba dva chlup ze svých statícícových odměn na Davídkovu léčbu.

4 0
možnosti
ZS

Já to beru jako aktivitu 2 policajtů. A Vy určitě víte, že je běžné, i v případě jednotlivců, hovořit o policii jako takové. Když načapají 2 policajty an chrní v autě za bukem, rozvine se diskuse v duchu "všichni poliši v práci chrápou". S Hegerem a Horákem máte naprostou pravdu.

2 0
možnosti
JR

J87a70r43a 80R11a70n73k

31. 8. 2013 6:03

Nejen prijemny clanek.....prima Clovek a docela nahodou je lekar!!R^

2 0
možnosti
AT

Toto mohli udělat např. dva zedníci a nebyla by toho plná média. Policisté chrání líné zloděje, mlátí ty kteří je živí ze svých daní a buzerují řidiče-nic jiného neumí...

4 0
možnosti
ZS

Máte celkem zjednodušený pohled, ale nedivím se. Běžně se člověk skutečně setkává s policisty maximálně na silnici. S kriminalisty, případně s pracovníky kriminalistických laboratoří, tak často do styku nepřijdeme. Věřil byste tomu, že jsme měli odborníka na biologické stopy, který přednášel policistům v USA, a to dokonce v angličtině? Tedy před rokem ´89. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 790x
poezie - žije?! 
 

"Jediný způsob jak si koupit lásku - je koupit si psa"